• Hoofdsponsor HMC Raamsdonksveer

 • Als handbalvereniging willen we graag de historie van onze sportvereniging in kaart gaan brengen! Het delen van archiefmateriaal, fotomateriaal en attributen kan een waardevolle manier zijn om herinneringen levend te houden en de betrokkenheid van leden te vergroten. Herinneringen aan de tijd van handbalvereniging Mountain Stars, Havedo en later HMC. Om dit tot een succes te maken, willen we jullie hulp vragen!

  Oproep
  Ben je in het bezit van documenten, foto’s en/of attributen dan willen wij je vragen om deze aan ons beschikbaar te stellen. Oude foto’s, krantenknipsels en ander documenten kunnen we inscannen zodat deze digitaal beschikbaar zijn. Dit maakt het delen ervan makkelijk en zorgt voor behoud van de kwaliteit van het materiaal.

  Tentoonstelling in de kantine
  Wij willen graag een speciale hoek in onze kantine bij de buitenvelden creëren, waar leuke items worden tentoongesteld. Denk aan foto’s, vitrine met attributen en informatie over de geschiedenis van HMC. Heb je bovendien een leuk verhaal of een anekdote, mail het ons. Deze persoonlijke verhalen zijn ook van waarde om toe te voegen aan onze historische verzameling van Mountain Stars, Havedo en HMC.
  Ken je iemand die inmiddels geen lid meer is van onze vereniging maar ons mogelijk wel kan helpen aan het verzamelen van waardevolle stukken? Stuur dit bericht door. Laten we samen de geschiedenis van handbalvereniging HMC levend houden!

  Werkgroep Kantinebeheer
  kantine@hmcraamsdonksveer.nl